Webinar

Webinar

Er du som professionel inden for byggebranche på udkig efter en måde at forbedre din viden omkring brugen af Leca® letklinker i infrastruktur, byggeri eller løsninger til vandhåndtering? Leca Danmarks webinarer er den perfekte måde at udvikle dine evner på. Vores webinarer varer typisk 30-45 minutter, og består af tekniske løsninger og praktiske eksempler. Webinarerne afholdes af vores erfarne Leca-fagfolk, der har arbejdet med lette løsninger i årevis.

Hvis du ikke har haft mulighed for at deltage i vores webinarer, har du mulighed for at se dem her på siden. Du vil også kunne finde fremtidige webinar-datoer og -emner her.
 

Kommende webinarer:

Vi arbejder på nye webinarer. Så snart vi har en dato vil den kunne ses her, og den bliver også offentliggjort på LinkedIn.

Tidligere webinarer:

Kældervægge

Når man bygger kældre kan man anvende letklinker til mange formål - det kan både være til dræn, som lastkompensering omkring ydervæg eller som opfyld ved spuns. Bliv klogere på mulighederne i dette webinar.
Se webinaret her.

Vejbyggeri på blød bund

Rigtig mange steder i landet finder man veje, som altid har bump eller revner og hele tiden skal have ny asfalt på. Det kan man undgå. Lær hvordan på dette webinar.
Se webinaret her.

Grønne tage udført med Leca® letklinker

I dette webinar kommer vi ind på fordelene ved at anvende Leca® letklinker i opbygningen af grønne tage samt eksempler på projekter, hvor Leca® letklinker er anvendt i praksis.
Se webinaret her.
 

Webinar til din virksomhed

Vi tilbyder også skræddersyede webinarer, hvor det kun er dig og dine kolleger, der deltager. Kontakt os og hør mere om muligheden eller hvis du har andre spørgsmål.

Kontakt os

Morten Dysted

Morten Dysted

Salgschef

Kim Vejlgaard

Kim Vejlgaard

Produkt konsulent (Øst)

Jesper

Jesper Hønning

Produkt konsulent (Vest)

Michael

Michael Lind Christensen

Produktspecialist

Knud Mortensen

Knud Mortensen

Teknisk Rådgiver

Adam

Adam Matthias Christensen

Marketing manager

Please register your details first

Areas of interest