BUILD magasinet

Vil du følge med i det der sker i Leca-verden - også udenfor Danmarks grænser - så er Leca-magasinet BUILD lige noget for til dig. 
Leca Danmark er en del af Leca International - en sammenslutning af 12 europæiske Leca-selskaber, som udvikler, producerer og markedsfører Leca® produkter. Blandt vores samarbejdsprojekter finder du magasinet BUILD, som vi bruger til at vise hinanden og omverdenen vores referenceprojekter fra de respektive lande. I magasinet vil du se, at brugen af Leca® produkter varierer en del fra land til land. Og du vil uden tvivl også finde du af, at der er meget vi kan lære af hinanden, for der er ingen grund til at en Leca® løsning som fungerer i Tyskland, Spanien, Finland eller Storbritannien ikke også gør det i Danmark. Tværtimod sørger vi altid for at vidensdele mellem selskaberne, så de gode løsninger kommer alle lande og alle potentielle Leca-kunder i hele Europa til gode. 

Tag et kig i vores magasiner og se hvad vi kan lære af udlandet.

BUILD 2018-2

BUILD 2018-2.jpg

BUILD 2018-1

BUILD 2018-1.jpg

BUILD 2017-2

BUILD 2017-2 - Copy.jpg

Leca® letklinker bruges rigtig mange steder. I denne udgave af BUILD kan du bl.a. se eksempler på Leca® letklinker brugt i grønne tage, under huse, veje, fodboldbaner og jernbaner samt ved støttemure og i tunneler.

I denne udgave af BUILD sætter vi fokus på den store alsidighed ved vores produkt. Vi har valgt at fremhæve dette ved at inddele indholdet i tre kapitler, der tydeliggør vores strategiske fokus inden for 'Byggeri', 'Infrastruktur' og 'Vandhåndtering'.

Leca® produkter er virkelig problemløsere. Især Leca® letklinker er alsidige i mange anvendelser, og denne udgave af BUILD indeholder nogle fascinerende eksempler på problemer, hvor Leca® letklinker i høj grad har medvirket til løsningen.

BUILD 2017-1

BUILD 2017-1 - Copy.jpg

BUILD 2016-2

BUILD 2016-2 - Copy.jpg

BUILD 2016-1

BUILD 2016-1.jpg

Lecas verden er nuanceret.
I denne udgave af BUILD kan du læse om vejbygning, husbygning og passivhuse. 
Læs også om, hvordan Leca® letklinker hjælper honningbierne og akvariefiskene i Polen.

Infrastrukturanlæg, brobygning, lydvægge og sporvognssystemer. Leiligheder og gulve, bondegårde og kunstprojekter. Fasader, vejbygning og vandrensing. Der er noget for enhver smag i denne udgave af BUILD.

Læs om bygning af veje, jernbaner,
havneanlæg og tage, samt lufthavne, brandvægge, gylletanke og solkraftværk.
Bliv også klog på lejlighedsbyggeri og 
graveanlæg.
Lecas anvendelsesområder er definitivt mange.