Leca rykker ind på nyt marked i DanmarkFiltralite

Måske kender du allerede lidt til vores produktserie, Filtralite®, der sælges til løsninger inden for vandrensningsfiltre? Filtralite® rykker nu for alvor ind på det danske marked, og i den forbindelse har vi ansat Salgs- & Markedsdirektør, René Jespersen, som bliver ansvarlig for brandet i Danmark. 

"Rent drikkevand og rensning af spildevand er udfordringer, der er fokus på i hele Europa. Jeg er rigtig glad for at have fået mulighed for at være med til udbrede kendskabet til Filtralite® i Danmark. Filtralite® er en unik mulighed for at øge kapaciteten uden at ombygge anlæggene, selv for de små danske rensningsanlæg. Filtralite® kan erstatte eksisterende filtermedier, og tilbagebetalingstiden på investeringen er kort. Jeg glæder mig meget til at komme rundt i landet og møde forsyningsselskaber og rådgivere for at fortælle om alle de fantastiske cases, vi har fra andre Europæiske lande. Første step bliver en grundig markedsanalyse for at se, hvad det danske marked har behov for.", siger René.

Leca® letklinker er kendte for deres gode egenskaber i Leca® blokke og geotekniske løsninger, men vi ønsker også at øge kendskabet til deres fordele inden for forvaltning og rensning af vand - og det skal René være ansvarlig for.

---

Hvis du vil vide mere om Filtralite®, kan du besøge hjemmesiden her.