Jobopslag: Leca Danmark A/S søger dynamisk salgskonsulentjobannonce

Leca Danmark A/S søger en dygtig og erfaren salgskonsulent, der er handlingsorienteret og forstår vigtigheden i et målrettet og fokuseret salgsarbejde. Jobbet vil bestå i at markedsføre Lecas løsninger indenfor byggeri og anlæg med fokus på opsøgende projektsalg, rådgivning og vedligeholdende kundepleje, hvilket vil kræve selvstændighed og et stort drive. Det er et ultimativt krav, at man som medarbejder ”holder, hvad man lover”, og har en holdning til, at kunderne er virksomhedens største aktiv.

Jobbeskrivelse
Med udgangspunkt fra din hjemmeadresse bliver din opgave i tæt samarbejde med dine kolleger i Leca at have fokus på optimering af vores salg af Leca-produkter på Sjælland og Lolland-Falster og opretholde salg til eksisterende kunder.

Salgsopgaverne har et bredt teknisk indhold, så du skal være i stand til at forstå og yde teknisk support overfor rådgivere, forhandlere og udførende entreprenører. Jobbet indebærer en del byggepladsbesøg.

Du motiveres af at have tæt kundekontakt og selvstændigt at styre og planlægge din salgsindsats ved anvendelse af CRM, og du ved, hvad god kundeservice er. Du vil få en grundig oplæring i produkterne, og salget understøttes af et stærkt bagland. Vi foretrækker, at du har bopæl i salgsdistriktet.

Dine faglige kvalifikationer. Vi forventer, at du har:

  • en vis salgserfaring indenfor byggeri og anlæg
  • kendskab til projektbearbejdning
  • en bred teknisk forståelse og interesse, gerne indenfor geoteknik
  • brugererfaring med Office-pakken og kendskab til brugen af CRM

Dine personlige kvalifikationer. Du er:

  • proaktiv, serviceminded, udadvendt og initiativrig
  • ærlig og tillidsvækkende med evne til at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder
  • i besiddelse af gode kommunikationsevner
  • struktureret - både i hverdagen og i din opfølgning
  • højt ambitionsniveau
  • resultatorienteret, vedholdende og besidder godt købmandsskab

Vi tilbyder

Et innovativt og internationalt miljø, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, som satser på vækst og bæredygtige, energieffektive løsninger.

Et selvstændigt og spændende job med masser af udfordringer i et uformelt miljø. Du får fri bil, telefon, pc og løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Din ansøgning

Send din ansøgning til HR Business Partner Elsebeth Kirk på Elsebeth.Kirk@saint-gobain.com senest fredag den 23. februar 2018 (dog vil ansøgningerne blive vurderet løbende). Bemærk, du hører kun fra os, hvis du bliver indkaldt til samtale. Yderligere information om jobbet kan fås hos salgs- og markedsdirektør René Jespersen på mobiltelefon 42 12 87 77.

Om os

Leca Danmark A/S er en del af den verdensførende koncern Saint-Gobain, der har hovedsæde i Frankrig. Leca® letklinker er et enkelt, fleksibelt og holdbart produkt med mange muligheder; uanset om det er at lægge fundamentet til bygninger, bygge veje eller udvikle afløbsløsninger. Med mere end 75 års bevis på, at vores produkter fungerer, fortsætter vi med at udvikle og forny os på udkig efter nye partnerskaber og forretningsmodeller, der driver Leca Danmark A/S, vores partnere og miljøet fremad. Som vi siger: ”Together, we build for the future” – www.leca.dk.