BUILD magasinet

Her finder du Leca-magasinet BUILD - fyldt med interessante referenceprojekter fra de lande Leca opererer i.Build

Leca® magasinet 'BUILD'

Vil du følge med i det der sker i Leca-verdenen - også udenfor Danmarks grænser - så er Leca-magasinet lige noget for til dig. 

Leca Danmark er en del af Leca International - en sammenslutning af 12 europæiske Leca-selskaber som udvikler, producerer og markedsfører Leca® produkter. Blandt vores samarbejdsprojekter finder du magasinet BUILD, som vi bruger til at vise hinanden og omverden vores referanceprojekter fra de respektive lande. I magasinet vil du se, at brugen af Leca® produkter varierer en del fra land til land. Og du vil uden tvivl også finde du af, at der er meget vi kan lære af hinanden, for det er ingen grund til at en Leca® løsning som fungerer i Tyskland, Spanien, Finland eller Storbritannien ikke også gør det i Danmark. Tværtimod sørger vi altid for at vidensdele mellem selskaberne, så de gode løsninger kommer alle lande og alle potentielle Leca-kunder i hele Europa til gode. 

Ta en kig i vores magasiner og se hvad vi kan lære af udlandet. For at abonnere på bladet, send en mail med navn og adresse til lecadk@leca.dk.

BUILD 2017-1

Build 2017 1

BUILD 2016-2

Build 2016 2

BUILD 2016-1

Build 2016 1

Lecas verden er nuanceret.
I denne udgave af BUILD kan du læse om vejbygning, husbygning, passivhuse. 
Læs også om, hvordan Leca® letklinker hjælper honningbierne og akvariefiskene i Polen. 

Infrastrukturanlæg, brobygning, lydvægge og sporvognssystemer. Leiligheder og gulve, bondegårde og kunstprojekter. Fasader, vejbygning og vandrensing. Der er noget for enhver smag i denne udgave af BUILD.

Læs om bygning af veje, jernbaner,
havneanlæg og tage, samt lufthavne, brandvægge, gylletanke og solkraftværk.
Bliv også klog på lejlighedsbyggeri og 
graveanlæg.
Lecas anvendelsesområder er definitivt mange.